GDCK Krapina

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u srpnju

E-mail Ispis PDF

Na zahtjev darivatelja krvi koji su prijašnjih godina bili u nemogućnosti dati krv zbog korištenja godišnjeg odmora i odlazaka na more u tjednu održavanja akcije Gradsko društvo Crvenog križa Krapina i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu iz Zagreba provest će ciklus dobrovoljnog davanja krvi u dva tjedna u srpnju 2012. godine. Tako da oni koji odlaze na more ovaj vikend krv mogu dati u petak, a oni koji se vraćaju krv mogu dati drugi tjedan. Na adrese dobrovoljnih davatelja krvi poslani su pozivi za akcije, a svi koji se žele uključiti krv mogu dati:

 

     Ø 13. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu od 10.00 do 18.00 sati

Ø 17. srpnja u Kotki Krapina od 12.00 – 15.00 sati

                 i u Srednjoj školi Krapina od 15.30 do 18.00 sati

Ø 18. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu Krapina od 08.00 – 16.00 sati

Ø 19. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu Krapina od 09.00 – 17.00 sati

Ø 20. srpnja u Restoranu «Zagorka» Đurmanec od 09.00 – 15.30 sati.  

 

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva sve dobrovoljne davatelje krvi da se odazovu na akciju.

Donacija Bravarije "Piljek"

E-mail Ispis PDF

img_3653Bravarija „Piljek“, Mirkovec 75, Sveti Križ Začretje, je tvrtka koja uspješno posluje na području proizvodnje i prodaje sigurnosne trezorsko-bankarske opreme (trezori, kase, sefovi, primopredajni pultevi i sl.), proizvodnjom brava, sigurnosnih cilindara, alu stolarije, inox proizvoda i crne bravarije.

Bravarija „Piljek“ je donirala Gradskom društvu Crvenog križa Krapina kasu Wertheim u koju će biti odlagani vrijedni dokumenti Crvenog križa te su plastificirali 6 stolica koje će biti u prostoru Dnevnog boravka za starije osobe.

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina primilo je izuzetno vrijednu donaciju od tvrtke Bravarija „Piljek“ te im ovim putem zahvaljujemo.

Dan općine Petrovsko

E-mail Ispis PDF

img_3641Na blagdan Sv. Petra i Pavla, zaštitnika župe svoj dan slavi općina Petrovsko. Tim povodom održana je svečana sjednica Općinskog vijeća 29. lipnja 2012. godine u 13.00 sati u Domu kulture. Načelnik općine Ivan Šanjug naglasio je kako mjesto čine ljudi, a oni koji više daju svoj doprinos dobivaju i priznanja općine. Stoga su zahvalnice za nesebičnu pomoć, dugogodišnju suradnju, solidarnost i humanost povodom dana općine primili Dragutin Sopek, Dragutin Horvat, Vladimir Svečnjak, Olga Hršak, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina i Centar za socijalnu skrb Krapina. Zahvalnicu je u ime Gradskog društva Crvenog križa Krapina primila Dijana Semenić, voditeljica programa Pomoć u kući starijim osobama.

Posjet ravnatelja iz GDCK Karlovca i Duge Rese

E-mail Ispis PDF

U srijedu, 16.05.2012. godine Gradsko društvo Crvenog križa Krapina posjetili su ravnatelji Gradskih društava Crvenog križa Karlovca i Duge Rese gospođa Branka Hastor i Mario Biršić. Ravnatelj GDCK Krapina upoznao ih je sa djelatnostima, Programima i aktivnostima koje se provode u GDCK Krapina. Nakon što su pogledali radne prostore na adresi Magistratska 12, uputili su se u obilazak skladišta s opremom za Gradski interventni tim. Razmijenili su razna iskustva i dogovorili se o daljnjoj suradnji. Na kraju je istaknuto obostrano zadovoljstvo ovakvim susretima gdje se uz razmjenu iskustava može i puno toga naučiti.

Natjecanje iz prve pomoći - Celje

E-mail Ispis PDF

U subotu, 11. lipnja 2011. godine u Celju je održana XVII Regionalna provjera ekipa prve pomoći Civilne zaštite i Crvenog križa. Uprava Republike Slovenije za zaštitu i spašavanje Ispostava Celje pozvalo je Gradsko društvo Crvenog križa Krapina da sudjeluje van konkurencije u ovogodišnjoj regionalnoj provjeri sa svojom ekipom.

Više...

Predavanje Kluba osoba s dijabetesom "Maslačak"

E-mail Ispis PDF

U suradnji sa firmom Salvus Klub osoba s dijabetesom Maslačak pri Gradskom društvu Crvenog križa Krapina organizira predavanje za članove Kluba i zainteresirane građane na temu; „Šećerna bolest i prehrana“ u utorak, 07.06.2011. godine u 17.00 sati u Srednjoj školi Krapina.

Od 16.00 do 17.00 sati provest će se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi.


Pozivamo sve zainteresirane građane da se odazovu navedenom predavanju te mjerenju navedenih parametra.

Više...

Stranica 72 od 72